Verksted

Det er ditt ansvar og i din interesse å vedlikeholde bilen på en forsvarlig måte, og ansvaret kan du trygt overlate til vårt verksted. Vi har førstehåndskunnskap om teknologi, systemer, oppdateringer og nye diagnose-metoder for bilen din. Vi tar ansvar for trafikksikkerhet, holdbarhet og verdi på best tenkelig måte.

Regelmessig vedlikehold er den beste forebyggingen av uforutsette problemer, og det ivaretar bilens verdi og sikrer deg et mest mulig problemfritt bilhold. Tidspunkt for service og omfanget vil variere fra bilmerke til bilmerke, men står beskrevet i bilens vedlikeholdshefte.

Merkeverksted

Mobility Halden er merkeverksted for Renault, Dacia, Mitsubishi, Hongqi og BYD, samtidig som vi også utfører verkstedtjenester på flere andre merker. Vi har høyt kvalifiserte mekanikere som står klare til å hjelpe deg når bilen trenger service. Vi utdanner våre mekanikere med kurs og oppdateringer flere ganger i året hos bilprodusentene for at de skal kunne gi den enkelte bil riktig service og reparasjon.

 

Ta jevnlige servicer

For å sikre at bilen er trygg på veien og for å unngå problemer i hverdagen bør du ta service med jevne mellomrom. For å sikre at bilen din er driftssikker, bør det tas oljeservice regelmessig i tillegg til at flere andre punkter bør sjekkes opp. Da unngår du store overraskelser og høye verkstedregninger når du først oppsøker verksted. En godt vedlikeholdt bil vil også gi bedre pris hvis du bestemmer deg for å selge den videre.

 

Vedlikeholdsprogram for eldre biler

Det er viktig å ta vare på bilen selv om garantitiden har løpt ut og den har blitt eldre enn 5 år, og derfor tilbyr vi en egen økonomiservice til biler eldre enn 5 år – et vedlikeholdsprogram hvor vi sjekker de viktigste servicepunktene på motoren. Vi skifter olje, oljefilter og kontrollerer punkter som har betydning for trafikksikkerheten. Denne servicen gjelder alle bilmerker og vi bruker kun originale deler.

 

Vi ønsker deg velkommen til oss, og våre mekanikere ser frem til å ta vare på bilen din.

Våre verkstedtjenester

Ruteskift

Har du behov for å skifte rute på bilen? Våre mekanikere hjelper deg!

Skadereparasjon

Vårt verksted utfører skadereparasjon på bilen din.

Dekkhotell

På vårt dekkhotell kan du oppbevare dekkene dine utenfor sesong.

Vindusviskerskift

Vårt verksted skifter dine vindusviskere for deg!

Oljeskift

Har bilen din behov for oljeskift? Våre mekanikere hjelper deg!

AC-service

Trenger AC-systemet i bilen din service? Våre mekanikere hjelper deg!

Bremseservice

På tide å med service på bremsene dine? Vårt verksted hjelper deg!

Bilservice

Trenger bilden din service? Våre mekanikere hjelper deg !

Service og reparasjon

Vårt verksted utfører ulike typer service og reparasjoner på din bil.

2024-01 - EU-kontroll - 950x300

Ta kontakt, så finner vi et tidspunkt for service!

    Jeg godtar at Mobility Halden AS kontakter meg, og følger meg opp med relevant informasjon. Les mer om hvordan vi håndterer personopplysninger.