Mobility Halden: En Ny Æra for Bilhandel i Halden

Mobility Halden: En Ny Æra for Bilhandel i Halden

Kjente navn i bilbransjen kan føles som gamle venner, men noen ganger er en forandring nøyaktig det et selskap trenger for å reflektere sin vekst og visjon. Velkommen til Mobility Halden! Tidligere kjent som Jensen & Scheele Auto AS, har denne anerkjente bilforhandleren tatt en stolt tradisjon, som strekker seg tilbake til 2005, og gitt den en frisk, ny identitet. Med en markedsandel på hele 18% i 2022, er Mobility Halden en styrke å regne med i bilverdenen.

Der nye merkenavn symboliserer en ny begynnelse, fortsetter teamet på 20 dedikerte ansatte i Vestgårdveien 5 med sin lidenskap for service og kvalitet. Og med våre splitter nye nettsider, er det enda enklere å utforske vårt omfattende utvalg av Mitsubishi, Renault, Dacia, BYD, og Hongqi kjøretøy. Utforsk, drøm og oppdag – for Mobility Halden står klare til å kjøre deg inn i fremtiden. 🚗

Top