Mobility Halden – Din Renault-forhandler i Sarpsborg

Mobility Halden – Din Renault-forhandler i Sarpsborg

Vi er stolte over å fortelle at vi nylig har utvidet vårt marked. Mobility Halden er nå er både forhandler og verksted for Renault eiere i Sarpsborg! Denne utvidelsen gjør oss nå til en fullverdig forhandler og verksted for Renault-eiere i Sarpsborg, og vi er begeistret for å kunne tilby våre tjenester til dette voksende samfunnet.

Historien til Mobility Halden som en av Haldens mest suksessfulle bilforhandlere gir oss en solid plattform for å levere eksepsjonell kundeservice og ekspertise til våre nye kunder. Vi har allerede fått en varm velkomst fra Renault-eiere i Sarpsborg, som har oppdaget at de har funnet en pålitelig partner i oss.

Et steinkast fra E6

En av fordelene med å velge Mobility Halden for Renault-service er den geografiske beliggenheten vår.

– For mange som bor på østsiden av E6 er det faktisk kortere vei til Halden enn til Fredrikstad. Vi ligger jo også på ”riktig” side av Halden, bare et steinkast fra E6, forteller en entusiastisk Morten Didrichsen som er salgssjef hos Mobility Halden.

– Det er færre bompasseringer, og ikke minst er det mye hyggeligere å kjøre sydover. Da kan man jo kombinere det med en tur over grensen også, foreslår han.

Eksepsjonell service

– Vi forstår at noen kunder kanskje ikke har muligheten til å besøke oss så ofte, og derfor tilbyr vi også en hente- og bringetjeneste for biler som trenger service, EU-kontroll eller dekkskifte. Dette gjør det enkelt og problemfritt for våre kunder å holde bilen i topp stand, selv om de ikke kan besøke oss personlig. Enkelt og smidig med andre ord. – Vi vil gjerne at kunder som har spørsmål tar kontakt, enten de er Renault-eiere allerede eller vurderer å bli det.

Sjekk ut vår vinterkampanje på Renault

Vi lover å ta godt vare på deg og din bil, og vi ser frem til å kunne betjene Sarpsborgs Renault-eiere med samme dedikasjon og kvalitet som vi alltid har levert. Vårt erfarne team, ledet av vår salgssjef Morten Didrichsen, er klare til å svare på alle spørsmål og gi den beste mulige servicen til våre kunder.

Våre verkstedtjenester

 

Salgssjef

Morten Andreas Didrichsen

+47 91604381
md@mih.no

Top