Mobility Halden er på salgstoppen i Norge

Mobility Halden er på salgstoppen i Norge

2023 markerer et betydelig år for bilindustrien, hvor BYD offisielt klatret til topps og ble verdens ledende produsent av elektriske kjøretøy etter et sterkt fjerde kvartal.

På det norske markedet gjenspeiles den globale suksessen i de stadig økende salgstallene, og en av bilforhandlerne som har bemerket seg på et nasjonalt nivå med salg og leasing av BYD, er Mobility Halden på Sørlifeltet.

Morten Didrichsen, salgssjef hos Mobility Halden, har noen klare tanker om hvorfor BYD har solgt så bra i distriktet.

-BYD er rett og slett en fin bil som gir deg veldig mye for pengene. Alle de ulike modellene våre har solgt bra, men vi ser at BYD Tang er den som har solgt best i Halden. Salget har heller ikke vært aldersbetinget, og alt fra familier til ungkarer i distriktet kjører nå rundt i en BYD fra oss, noe som viser hvor allsidig bilen er.

 

Har aldri måtte si «nei» til en kjøretur

En av Mobility Halden sine fornøyde eiere av BYD er Hans Bergsmark hos Halden Taxi.

Halden Taxi, BYD

Det blir et stadig større fokus på miljøet i transportbransjen. Derfor gikk Bergsmark i 2021 til innkjøp av sin første BYD Tang for å bruke i sin taxi-virksomhet, og dette er ikke noe han har angret på.

-BYD Tang er en stor og romslig bil, med høy sitteposisjon og plass til syv passasjerer, noe som alltid kommer godt med i taxi-næringen. Takket være dette har jeg aldri måtte si «nei» til en kjøretur.

 

Det har i ettertid vist seg å være et godt kjøp for Bergsmark, da han allerede i 2022 kjøpte sin andre BYD Tang. Han ønsker å fremheve at det ikke bare er rimeligere å kjøre elbil, men at vedlikeholdskostnadene også er en stor fordel.

-Bilene kjører lange strekninger i løpet av en dag. Foreløpig har jeg kun måtte bytte bremseklosser én gang. Når det gjelder servicekostnadene så har ikke de vært på mer enn 3.000 – 5.000 kr, og aldri rundt 10.000 kr slik det ofte er med biler som går på drivstoff.

 

 

Mobility Halden – en av de beste i Norge på salg og leasing av BYD

BYD har over lengre tid vært bilmerke nummer én i Kina, og suksessen fulgte også med videre når de ekspanderte til flere land. Og i forrige kvartal var det Mobility Halden som sto for en stor andel av salgstallene i Norge.

Salgssuksessen hos Mobility Halden har ikke gått ubemerket hen, og salgssjef i BYD Norge, Simen Wøien Christensen, er imponert over salgsresultatet.

– Mobility Halden sine salgs- og leasingtall ligger på generell basis langt over gjennomsnittet her i landet. Vi er ekstremt stolte av å ha landet Haldens fremste bilforhandler som vår partner for BYD.

 

Trygghet i alle ledd

BYD har utviklet seg til å bli et populært bilmerke av flere årsaker. Med omfattende kunnskap om teknologi som sikrer lengre rekkevidde, bedre ytelse og lengre levetid på batteriene i deres kjøretøy, har de likevel klart å holde prisene konkurransedyktige, og dermed gjort bilene tilgjengelig for et bredere marked. I tillegg har de et engasjement for bærekraft og en global tilstedeværelse som har hjulpet merket å bygge tillit og annerkjennelse, både i Norge og i verden.

RSA er den offisielle distributøren av BYD i Norge. Som et privateid selskap med historie helt tilbake til 1936, har RSA bemerket seg som en troverdig og stødig importør i markedet.

Didrichsen mener derfor at salgssuksessen av BYD hos Mobility Halden ikke er en tilfeldighet.

-BYD er et selskap som er veldig i vinden om dagen, og har en stødig importør. Mobility Halden har også fått et godt fotfeste her i distriktet, da vi er opptatt av å følge kunden gjennom hele kjøpsopplevelsen og i tiden etter. Totalt sett gir dette kunden trygghet i alle ledd.

 

Interessert i å prøvekjøre? Ta kontakt med oss!

Top