BYD-familien utvides: her er BYD Seal U og BYD Seal 4×4

BYD-familien utvides: her er BYD Seal U og BYD Seal 4×4

Lanseringsrushet fortsetter og BYD har nå lansert sin 2. og 3. bil på kun én måned! Mobility Halden har nå gleden av å presentere BYD Seal U og BYD Seal 4×4.

 

Få en rå kjøreopplevelse med BYD Seal 4×4

Mobility Halden presenterer BYD Seal 4x4, en sporty og eksklusiv sedan.

Seal 4×4 er en dynamisk og sporty sedan med firehjulstrekk, som kombinerer høy ytelse og avansert teknologi for en enestående kjøreopplevelse. Med en rekkevidde på 520 km (WLTP), kan den akselerere fra 0-100 km/t på kun 3,8 sekunder, takket være sin totale kraft på 522 hestekrefter.

Interiøret tilbyr luksuriøse materialer, Apple CarPlay, en roterbar 15,6-tommers berøringsskjerm, og et panorama soltak for en luksuriøs følelse. Seal 4×4 sin form er inspirert av havet og bølgene, og har for dette vunnet Design iF Award.

 

 

BYD Seal U – en romslig og moderne familie-SUV

Seal U er en familievennlig SUV med en rekkevidde på 500 km (WLTP). Bilen har en batterikapasitet på 87 kWh og tilbyr et romslig interiørdesign, perfekt for familiebruk.

Bilen har moderne teknologi som Apple CarPlay, en roterbar 15,6-tommers berøringsskjerm, og et panoramasoltak. I tillegg tilbyr den avanserte sikkerhetsfunksjoner som automatisk nødbrems og 360-graders kamera.

Bilen kan trekke opptil 1.300 kg og har god plass til både passasjerer og last med et bagasjerom på 552 liter, som kan utvides til 1.440 liter​.

 

 

 

Fem-stjerners sikkerhetssystemer

I likhet med alle BYD-modeller, er Seal U og Seal 4×4 utstyrt med omfattende sikkerhets- og førerassistanseteknologier som setter sikkerhet til både sjåfør, passasjerer og andre trafikanter i fokus. Dette inkluderer blant annet automatisk nødbrems, Adaptiv Cruise Control, parkeringssensorer både foran og bak, 360-graders kamera og mye mer.

Som et resultat av dette har både Seal U og Seal 4×4 fått 5 stjerner i Euro NCAP sin sikkerhetstest.

 

BYD sin innovative batteriteknologi

Begge bilene benytter det innovative Blade-batteriet som gir høy sikkerhet og effektivitet. Bilene støtter også hurtiglading som gjør det mulig å lade en betydelig del av batteriet på kort tid. Dette sammen med et omfattende utvalg av utstyrspakker og konfigurasjoner, sikrer at både Seal 4×4 og Seal U er tilpasningsdyktige til ulike behov og preferanser.

 

Se video fra den offisielle lansering av Seal U og Seal 4×4 i Norge:

 

 

Les mer om BYD Seal U og BYD Seal 4×4, og bestill prøvekjøring hos Mobility Halden.

Top