Vi introduserer BYD Dolphin

Vi introduserer BYD Dolphin

Mobility Halden har nå gleden av å introdusere den nye BYD Dolphin til sitt utvalg av elektriske kjøretøy. Denne innovative modellen kombinerer det siste innen intelligens og komfort, og kommer med det innovative nikkel- og koboltsfrie Blade-batteriet som gir en rekkevidde på opptil 427 km per lading. Dette setter en ny standard for holdbarhet og ytelse i elbilindustrien.

BYD Dolphin er en komfortabel og romslig bil, og tilbyr avansert teknologi og sikkerhet med funksjoner som blant annet automatisk nødbrems, blindsonesensor og 360-kamera for å sikre en trygg og behagelig kjøreopplevelse.

 

Årets bilkjøp i Europa 2024

Autobest kåret BYD Dolphin til «Best Buy Car of Europe 2024». Dette er første gang BYD topper denne listen. Ifølge Autobest-president Dan Vardie var seieren vel fortjent. En jury bestående av 31 europeiske biljournalister ga modellen toppscore. De konkluderte med at «BYD Dolphin er uslåelig når det kommer til pris/kvalitet/rekkevidde».

Fem-stjerners sikkerhetssystemer

BYD Dolphin har et fem-stjerners sikkerhetssystem. Den er ikke bare visuelt tiltalende, men også full av førsteklasses førerassistentsystemer og sikkerhetsteknologi. Den fikk fem stjerner i Euro NCAPs sikkerhetstest.

Sikkerheten er høy i denne bilen. Den har funksjoner som adaptiv cruisekontroll, blindsonevarsling, filskiftevarsler og automatisk nødbrems. Bilen er også utstyrt med kollisjonsputer og energiabsorberende materialer for ekstra beskyttelse. Antispinn og stabilitetskontroll forbedrer stabiliteten og sikkerheten under kjøreturen

 

Lanseringskampanje fra kun kr. 299.990, –

BYD Dolphin selges nå hos Mobility Halden med en lanseringskampanje fra kun kr. 299.990, -. Vil du oppleve det siste innen komfort, teknologi og sikkerhet? Les mer om lanseringskampanjen, lånebetingelser, og bestill prøvekjøring av BYD Dolphin hos Mobility Halden.

 

Top